Huset är vårt

Igår var det dags för den sista betalningen och utlämningen av nycklarna till huset som vi har köpt.
Det blev en liten bankkrock igår kan man säga.Men det gick som tur väl bra.
Men jag tror att bankmannen från swedbank var lite sur över att vi inte valde deras bank, men varför skulle man göra det när det finns andra mycket bättre banker!!!
Vi fick presenter av dom bägge bankerna också, swedbank bjöd på 2 bio biljetter, och av vår bank fick vi en blå sopkvast, en trevlig grej kan jag tycka=)

(kommer lägga ut en bild på den så fort jag tagit ett kort)

Är mycket pappersarbete och ringa runt arbete när man ska bli husägare och jag hade givetvis fixsat det mesta men glömt en viktig sak, nämligen att försäkra huset.

Detta tyckte inte mäklaren om, men löste det så fort jag kom hem igår. Nu kan allt hända med huset försäkringen täcker allt!!!


Nyöppning av blogg

Som alla projekt här i livet så finns det alltid uppehåll som man behöver göra, och denna blogg har blivit drabbad av ett sådant uppehåll, vilka ni som läst det vi skrivit säkert har märkt.

Var nog några månader sen det kom in något nytt inlägg, men hoppas att ändra på detta, så detta är det första inlägget av många som kommer hamna på denna blogg.

Det har hänt mycket under tden som bloggen legat nere har inte bestämt mig om jag tänker skriva om saker som hänt under uppehållet eller inte men kanske blir något som jag känner att jag vill dela med mig till omvärlden.

Hoppas ni som varit inne och läst här kommer fortsätta med det nu, och det kommer ju komma nytt material hela tiden, om tiden finns där.

RSS 2.0