Videokväll med regn utanför

Eftersom att det regnar och åskar utanför, blev det en tur till videobutiken för att se om dom hade något intressant som man kunde titta på nu när man inte kan vara ute.
Vi hittade faktiskt 3 filmer,det gick rätt snabbt också.
Har visserligen sett en av filmerna redan men då kan jag sitta här och blogga lite samtidigt.
Filmerna vi hyrt är: 7 pounds,Asylum och Benjamin button.

Ska bli trevligt med lite film.

Skönt regnväder

Äntligen om man nu ska säga så men det gör jag, har vädret slagit om lite, är inte längre bara sol visst det är strålande väder, alltså det regnar.Är faktiskt skönt med lite regn och med en hel del åska och blixtrar som rensar luften, blir visserligen rätt kvalmigt men det är skönt idag riktigt skönt.Har varit ute och gått i ösregnet och bara njutit samtidigt som jag har sjungit "i´m singing in the rain"

skönt skönt är var det är!!

Impulsiv husvisning

Satt igår och bara slöade i värmen, när karro skriker att det är en husvisning i Öjaby och att den är slut kl 17.
Klockan var då 16:30, vi satte oss i bilen och körde dit, när vi kom fram en kvart senare, fanns det inte en kotte vid huset och allt var nersläckt.Vi ringde då mäklaren som vi inte hade fått tag i på vägen ut, han sa att det inte hade blivit någon visning eftersom ingen hade kommit så han hade åkt hem tidigare.

Men vi fick en visning nu på onsdag isället, då är det visserligen ingen impulsvisning, men detta känns ändå bra på något sätt, vi ska bara försöka trycka ner priset lite grann.
huset har ju legat ute ett tag och det verkar som att dom har svårt att sälja det vilket är possitivt för oss.

Kreativ dag-Not

Idag har varit en mycket seg dag har inte känt för att göra något alls.
Jag började visserligen dagen med att göra inget,eftersom att hundarna väckte mig som vanligt alldeles för tidigt, är tydligen min lott på morgonen att gå upp med dom.

Eftersom att jag redan var uppe satte jag mig för att kolla nätet lite, fastnade på en sida full med online spel, och där blev jag sittande i flera timmar, det fanns en hel del roliga spel nämligen.

Blev en runda hem till morsan,vi hade med oss smörgåstårta och fika....gott gott
Och nu sitter jag här och bloggar lite, som sagt ingen krativ dag precis, men känns som att det är på G mot det bättre nu=)

Bikini-topp för män

När solen tittar fram är det ju skönt att sola lite, men man får ju inte glömma ta på sig bikini! Eller hur, Bias? =)



//K

Tippen och fika

Nu har vi varit och slängt saker på tippen, trodde inte det skulle vara så mycket folk där som det var.
jag menar det är ju ändå måndag, men det är väl många som har semester.

Blev tillsagd att jag inte fick slänga mina banankartonger som var fulla av diverse grejor i brännbart, själv ansåg jag att banankartongerna också brinner, det höll han med om, men han plockade upp min kartong och slängde den i wellpap behållaren istället.

Det fick alltså bli att sortera våra kartonger fulla med diverse grejor.
Men men det finns ju tydligen regler som man absolut inte får bryta emot.

Efter att vi hade lämnat tippen bakom oss åkte vi hem till morsan för att fika, och för att hundarna skulle få springa lite på gräsmattan.
Jag spolade också bort lite pollen/damm/fågelskit från bilen, så nu är den inte så dammig längre, bara skitig.

Prishöjning på snus!!!!

Nu har EU bestämt att dom ska höja priset på snuset.....igen.
Detta retar nog upp både den ena och den andra snusaren, även möbelkungen Ingvar kamprad är i upplösningstillstånd.
Dom kommer höja priset med 1 krona per dosa, detta är alltså skatten dom höjer.
Varför ingvar blir förbanad förstår jag inte, han skulle väl kunna starta ett egen lilla snusfabrik nere i schweiz.
Men det är väl inte priset han stör sig på utan det är förmodligen EU som är problemet, som vanligt

Tycker detta är mycket löjligt, varför kan EU gå in och bestämma dessa saker, dom förbjuder oss dessutom att exportera snuset, men att importera får vi fortfarnade göra.
Det slutar väl med att gemene snusare börjar tillverka hemma, har läst runt lite och det verkar inte vara helt omöjligt att göra det själv.

Varför förbjuder egentligen snuset, det skadar ju ingen annan än den som använder det, finns väl inget som heter passiv snusning.Är det något dom ska förbjuda är det väl rökningen i så fall det finns ju fler studier på att det är skadligt både för användaren och dom i användarens närhet.

Men om dom nu ska börja förbjuda och styra vad vi människor får eller inte får göra, kommer väl snart det egna tänkandet försvinna också.

FY fan för EU och deras dumma idéer, kan dom inte göra något kostruktivt, som att ta bort fattigdom och höja livsstandarden i dom mer fattiga länderna, även om vi i sverige blir lidande av detta?

Varför gjorde vi inte som Norge och sket i att gå med i EU???

Löparträning 4

Japp då har man varit ute i löparspåret igen.Blev en sen runda igår tror kl var runt 23:00, men jag hade bestämt mig så det var lika bra att ge sig ut, vill ju inte avbryta detta nu när det går så bra.Tänkte börja springa lite oftare också.
Karrro sprang inte med hon var ute på en powerwalk runda istället, men fick tydligen avbryta den pga skoskav.

Bias tid: 16:32

Är rätt nöjd med detta, går ialla fall åt rätt håll.Visst man skulle nog kunna springa snabbare, men försöker hålla det på någorlunda samma tider, för då vet jag att jag håller samma tempo, och märker också om min kondition förbättras, vilket den verkar ha gjort lite under dom få gångerna jag har sprungit,är inte lika anfådd när jag har sprungit klart...skönt



Ny dörr

För en stund sedan knackade det på dörren och där utanför stod en kille som ville sätta upp en ny dörr, för att den andra hade fått sprickor i sig.Tydligen var det konstruktionsfel på vissa av dörrarna här i lägenhetsområdet.
Jag kom ju på sedan att vi hade fått en lapp om detta men eftersom jag har semester vet jag ju knappt vilken vecka det är nu.
Huvudsaken är ialla fall att det finns en nya dörr på plats.

Morgon och inte en god sådan

Blev väckt imorse av två byggarbetare som stod utanför mitt fönster och pratade med grova whiskey röster,trodde att jag kunde somna om men då hade redan Doriz och Daisy kommit på att jag var vaken, så dom bestämde sig att dom ville gå ut. Doriz och Daisy är rätt ihärdiga när det gäller att få sin vilja igenom, och jag vill ju inte stå och torka bajs eller kiss på morgonen heller så det fick bli en promenad.

Tänkte eftersom jag redan var uppe kunde jag ju ställa mig och diska ugn´s plåtar och rengöra spisen, för sova kan jag ju glömma nu.

Sommarpromenad och glass

Varit ute på en sommarpromenad ned till båtvarvet som ligger här i närheten, alltid kul att titta lite på båtar nu när man inte har någon själv, Doriz och Daisy tyckte också det var trevligt för dom kunde svalka av sig lite i vattnet.
Efter lite avsvalkning och båt tittande blev det att gå raka vägen till glass kiosken så husse och matte kunde få svalka av sig lite också.

Raka vägen hem efter lite glass, hundarna fick springa lite löst också och jaga pinne, och nu ligger dom och flåsar och fiser på golvet framför mig!

Städat förrådet

Har äntligen tagit itu med att städa ut förrådet, för det var verkligen fullpackat med grejor.
Nu är det knappt hälften kvar, vi kan äntligen se golvet där inne.
Det som tar mest plats där inne just nu är köksskåpet som vi var tvungna att ställa in där efter att vi hade installerat vår diskmaskin, men men det får man ju leva med när man inte vill disk för hand.

Så imorgon ska vi till tippen och slänga en massa grejor=)

Nya halsband och koppel

Eftersom utbudet på stadens djuraffärer inte är särskilt bra, blev det en beställning på lite bling bling från doggie.se.

Det blev det som beställdes!






...och ett halsband i guld! =)



Väntar på leverans!


//K

En Samsung i familjen

Både jag och Bias har länge varit trogna Sony Ericsson-kunder, men nu har jag äntligen vågat bryta trenden. Min nya Samsung S5230 har äntligen anlänt, och kanske blir Bias övertygad om att skaffa en också! =)



//K

Johan palm kan inte sjunga

Var ute och slösurfade lite imorse och av en okänd anledning eller ett fel klick på musen hamnade jag på Johan palms blogg.Johan palm den lilla pojken som var med i denna säsongen av idol, killen som ser ut som han har gått upp på morgonen utan att fundera över hur han ser ut,men han är ju tydligen en stor artist i sverige nu så han får väl se ut som han vill.
Men om man spolar tillbaka bandet så där 1-2 år vem var johan palm då?
Ja vem var han jag vet inte! Förmodligen är det inte många andra som vet det heller, men vad har vi lärt oss nu när vi vet vem johan palm är.
Jag kan ju bara tala för mig själv och eftersom jag inte har träffat honom eller känner honom är detta bara en massa fördommar.
Sorry johan och alla dina fans, men enligt mig kan du inte sjunga, eller rättare sagt det låter skit i mina öron.
Du borde gå till någon som kanske skulle kunna hjälpa dig att prata rent för just nu sluddrar du och lespar en hel del, fixsa det.
Ja och snälla sluta sjunga,gå på ett gym i några år, så kanske du kan komma ifatt alla dina jämnåriga kompisar och kanske komma in i puberteten.Och sola lite för helvete, du är ju vitare än sockret i min sockerskål.

Hoppas ingen tar illa upp över detta för det är min personliga åsikt,ni andra kan tycka vad ni vill, men det är inte säkert att jag håller med er.Kan någon förklara för mig varför han är bra.

Minigolf

Bobbo ringde och undrade om vi var sugna på lite minigolf, och det var vi ju givetvis.
Bobbo och stina satte sig i sin bil och körde ner till evedal och jag och karro satte oss på våra "fina" cyklar och trampade ner till evedal.
18 håls minigolf, kändes kul men jag minns fortfarande hur det gick senast,jag förlorade stort, men denna gången gick det bättre.
Detta blev resultaten:
1:Bias på 69 slag
2:Stina på 71 slag
  3:Bobbo på 73 slag
4:Karro på 83 slag

Fick också några trevliga bilder från minigolfen

Karro placerar bollen och gör sig beredd

Överlycklig när hon träffar bollen

Stina berättar för Karro hur man ska göra på 17:e hålet

Karro testar Stinas taktik,funkade bra 2 slag behövdes bara

Bobbo däremot lyssnade inte, fick 7 slag i protokollet

Tack för en god match tack för att jag fick vinna!!!

ICA bonus

Fick denna bonus check i brevlådan för några månader sedan kom inte ihåg att jag hade fotat den men tydligen hade jag gjort det och var ju tvungen att lägga ut den.

Inte många som får en sådan i brevlådan.
Fick en mindre också den stod det 275:- på.

Krok i bildäcket

Hittade denna bild i min mobil den är tagen för några månader sedan, men tyckte att det var lite roligt.
Dom bygger en hel del här i området, men att få en tavelkrok i däcket är lite konstigt.
Råkade själv ut för en stor takskruv i mina nya vinterdäck, men en tavelkrok var är sannolikheten.

bilden är inte iscensatt.

Iskall whiskey

Ja rubriken stämmer faktiskt denna whiskey ska vara iskall och då menar jag att den ska ligga i frysen för att den ska vara klar att dricka.
Denna whiskey stider mot allt vad jag har lärt mig om whiskey men det smakade faktiskt helt okey, var ju ett tag sen jag drack den så kommer inte ihåg smaken exakt men gott var det så om ni kommer över en flaska testa det är det värt.

serveras fryst!!!

Hundarna på cykeltur

Satt hemma hos mina päron och funderade lite på hur hundarna skulle kunna följa med på en cykeltur.
Eftersom att dom har lite problem med andningen så tänkte jag att man kan ha dom i en väska, den idén funkade inte.
Så jag kom på en annan idé som innefattade en gamal mjölkback och en hel del remmar.
Men resultatet blev superbra, tyckte jag ialla fall.
Och med bara Doriz i korgen var det inga problem det var en helt annan historia när Daisy också skulle åka med.
Men det lyckades efter ett tag.

Dom kunde hoppa ut dom satt fast ifall någon tycker att det ser farligt ut.

Powerwalk och sol

Bestämde mig för en powerwalk med doriz i koppel.
Var kanske lite dumt att ge sig ut mitt på dagen när det är som varmast men verkade som att doriz tog det bra.
Blev dock bara en 20 minuters powerwalk, berodde på att målet för vår runda var att gå hem till mina päron och sätta oss och sola lite.
Vi kom fram efter 19 minuter, går man vanligt så tar det runt 30 minuter tycker att det var ett godkänt resultat, med tanke på att doriz behövde uträtta sina behov emellanåt.

Satte mig ner i brasse stolen för att få lite sol på min vita kropp.
Men blev inte sittande särskilt länge, för jag kom på att robin söderling skulle ju spela tennis idag så jag satte mig framför TV:n istället och tog mig en pilsner!!!

Nu ska jag heja vidare!!!

Löparträning 3

Har varit ute och sprungit min lilla runda idag igen.
Har kommit fram till att min uppvärminingsmetod inte är så bra.
dom senaste gångerna jag har sprungit har jag hällt i mig två 33cl starköl, är nog inte så klokt,men jag har ju faktiskt semester.
Karro sprang inte med idag hon var hemma hos sin mamma.
Bias tid:16:40

Rundan kändes bra idag, kroppen var inte på topp men kände mig ändå inte super trött efteråt.
Springa några gånger till så kan jag nog fixsa att hamna under 16 minuters strecket.

Sverige U21

Svenskarna lyckades med en bragd genom att kvittera mot england och komma till ett straffavgörande.
Men där tog det tyvärr stopp, straffläggningen började bra med att england missade sin första straff, men tyvärr så gjorde svenskarna det också.Bägge lagen lyckades med att sätta sina återstående straffar,men england satte sin 6:e straff och svenskarna sköt sin sista straff i stolpen.

Sammanfattningen är att svenskarna spelade rolig fotboll, ska bli kul att se hur detta laget kommer stå sig när dom blir seniorer.Tror och hoppas att sverige har en ljus framtid i fotbolls världen framför sig.








Sverige U21 match mot england

Detta är ju helt sjukt, tänkte ge mig ut och jogga efter andra halvlek, sverige låg under med hela 3-0 och det kändes som att det var kört.
Är jäkligt glad att jag är så envis och satt kvar och tittade på matchen, för när ordinarie matchtid var förbi hade sverige kvitterat och det står nu 3-3 och förlängningen börjar om bara några minuter.
Heja sverige nu för fan, vill se er i final!!!!!

Kan man ta igen ett 3-0 underläge så kan man också vinna matchen med 4-3, vi får bara hoppas på att vi slipper möta england i straffar för tydligen är dom överjävliga på det.
Nej nu måste jag titta på matchen!!!

Grillat sen Fotboll

Snabb dusch nu sen iväg till svärmor för att få i mig lite grillat, sen raka vägen hem och titta på U21 fotbollen som börjar kl 18:00, efter det blir det nog att springa en runda=)

Hatar småkryp

Jag och Doriz var ute på en promenad, men det finns ett problem när man är ute och går med en hund vid denna årstiden nämligen alla förbannade småkryp.
Vi stannade till lite vid en strand,var nämligen tvungen att koppla Doriz då blev hon anfallen av myror något som hon verkligen inte gillade.Myrorna började bita henne i tassarna, och det ända sättet att få bort dom var att Doriz fick ta en sväng ner i vattnet, tror faktiskt att det hjälpte till att bli av med dom.
Sen har vi ju människor och djurs fiende nummer 1 och 2 nämligen:


Fästingen den mest hatade av alla småkryp, och den är helt värdelös i djurriket.
Har kollat igenom Doriz och mig själv och verkar som att vi klarat oss denna gången.

Hästflugan är också en plåga under sommaren.
Jag blev attackerad av två stycken av dess djävulsdjur
Lyckades komma undan utan att bli biten men det var nära.

Seg fredag

Idag är en seg fredag, kommer inte upp ur soffan,kom visserligen från sängen till soffan men det var mest för att Doriz ville ut.Jag har ingen ork i kroppen, skulle egentligen varit på gymmet för några timmar sedan, men har träningsvärk i mina triceps sen förra rundan på gymmet.Och så har jag streckt min vänstra arm litegrann, så gymmet är borträknat.
Ska försöka ta en joggingtur idag iallafall, men blir inte förän ikväll nångång är för varmt just nu.

Michael jackson är död

Läste precis nyheten om att popkungen Michael jackson har lämnat jordelivet.
Han fick en hjärtattack i sitt hem i LA igår kväll och förklarades död kl 23:26 svensk tid.

Detta var ju kanske inte något som kom helt oväntat har han skulle gå bort i en tidig ålder eftersom han hade varit sjuk länge, men det är ändå tragiskt när man läser om det.
En människa som hela världen kände som den största pop idolen genom tiderna, som har skapat så mycket bra musik men som under dom senaste åren blivit anklagad för utnyttjande av barn, och haft en egen ekonomisk kris och tvingats sälja sitt hem.
Han försvann ett tag från media världen men döck sedan upp igen men då sittandes i en rullstol.

Hoppas inte media nu börjatr gräva och hitta på saker om den döda popkungen som kommer förstöra hans namn, utan att han blir ihågkommen som vår tids bästa popartist!

Vila några timmar

Ska dricka upp min öl nu, spotta ut prillan,lägga mig och vila så jag orkar svettas i gymmet imorgon.

Husvisning inte bra

Ska uppdatera lite här nu vad som hände under husvisningen vi var på idag.
Karro,jag,karro´s pappa och syster var med på visningen.
Vi kom dit samtidigt med mäklaren, en mäklare som vi haft innan och som vi inte gillar.
Huset var fint, trädgården var fin, uteplatsen var fin, ja övervåningen var helt okey, det som behövdes göra var lite nya tapeter och fixsa till köket rätt mycket.

Men sen kom vi ner i källaren och läste besiktningsprotokollet, det var ingen rolig läsning.
Fukten var på väg in och färgen hade börjat släppa på väggarna, detta var inte bra och det var tyvärr detta som gjorde att vi blev skeptiska. Karro´s pappa tyckte att det luktade konstigt och bara det är ett stort varningstecken att fukten bara väntar på att få sluka huset.

SÅ med andra ord så hoppar vi över detta huset också, kommer nog sluta med att vi bygger nytt ialla fall.

Fotboll och Doriz

Skönt att knäppa upp en pilsner, knäppa på TV:n,lägga in en prilla och bara njuta av fotboll.
Brasilien mot Sydafrika, missade lite av första halvleken, men det står 0-0 och snart börjar andra halvleken.
Doriz ligger i soffan och sover, Daisy och Karro är hemma hos svärmor och fortsätter firandet.

Jag är gräsenkling under kvällen/natten/morgonen ja förmodligen ända tills Karro´s syster åker tillbaka till Jönköping.
Men det ska bli rätt skönt, blir nog en runda till gymmet imorgon, och bara ta det lugnt.

Är ju U21 fotboll imorgon kväll också, Sverige möter topp tippade laget England, ska bli superkul att se U21 drivla boll!

Mobilen har kommit

Karro var och la en handpenning på en samsung mobil igår för att vara säker på att få en när den väl skulle komma till butiken.
Hon har suttit och kollat på pricerunner och kollat alla internetföretag vem som skulle få in den först.
Brukar ju oftast vara så att internetföretagen får in dom först, men i detta fall var Expert snabbast, och tro det eller ej så hade dom samma pris som internetföretagen om man ska räkna med att man ska betala frakten också.

Expert kunde dock inte svara på vilken dag i veckan den skulle komma men eftersom hon lagt en handpenning så lovade dom att ringa när den kom in, och idag vid middagstid så kom samtalet från Expert.
Karro var helt till sig, och stack iväg så fort hon kunde för att hämta sin nya mobil.
Hon skulle också köpa blommor till sin mamma men det glömde hon i all upphetsning.
Men nu har hon sin nya mobil, men hon får dock vänta ett tag på att använda den.
Man måste ju ladda den i minst 18 timmar första gången för att batteriet inte ska hålla längre.

Vet dock om detta med batteriet stämmer längre men förr var det alltid så, och vi fortsätter med att göra på detta sättet.

Svärmor+vargar=kolmården

Svärmor fick en fin present som hon nog inte hade väntat sig att hon skulle få.
Hon ska nämligen få en dag med vargarna på kolmården.
Hon fick välja mellan att åka dit nästa vecka kl 8 på morgonen eller någon gång i september, gissa vad hon valde?
Jo att åka dit nästa vecka kl 8 på morgonen, det tyckte dom flesta av oss inblandade skulle bli jobbigt eftersom vi bor i växjö betyder det att vi får köra vid 5 tiden på morgonen.Min sambo´s familj tycker om att sova på morgonen, men det blir det inget av nu.
Själv är jag morgon människa så jag har absolut inga problem med en tidig morgon.

Hoppas hon kommer få en toppendag hos vargarna så får vi se hur många som följer med.

Grekisk mat

Har varit och firat svärmor nu, var och käkade grekiskt, måste säga att den restauranger vi var på har tappat rätt mycket sen jag var där senast. Förstår inte varför innan var det typ växjö´s populäraste ställe, nu är det rätt skräpigt.
Vi satt ute och åt för inomhus var det rätt varmt, och sen kan man undra vem det är som har stått för inredningen.....den är inte okey.
Tycker inte heller att det är så trevligt när fåglarna landar på tallriken brevid en och börjar äta, och ägaren till stället kommer ut med en vattenpistol och jagar bort dom.
Men man behöver inte bry sig om det mycket längre för den ska rivas och lämna plats åt ett lägenhetskomplex.

Svärmor fyller år

Min blivande svärmor fyller år idag.
Vi var hemma hos henne i morse och hade champanefrukost med smörgåstårt bakelser, och sen hade hon bakat två tårtor som vi högg in på.
Åkte hem en runda för att svalka mig lite, är ju så förbannat varmt idag.

Och nu kommer dom och hämtar mig, vi ska nämligen åka och käka på grek restaurang, ska bli gott med lite mat i magen.
Hoppas att jag kanske hinner hem så jag kan kolla lite fotboll sen!!

grattis svärmor (vet ju inte hur gammal hon är riktigt men nånstans runt 60 strecket är det iallafall)

Husvisning

I eftermiddag ska vi titta på ett hus ute i högstorp.
Är en 1-plans villa med källare, vi är mycket intresserade av detta huset och hoppas verkligen att det är lika fint på riktigt som på bilderna som finns på nätet.Vi hoppas ju också på att priset inte stiger i höjden under budgivningen.

Kommer uppdatera efter det av vi har varit på visningen.

Varmt väder

Igår eftermiddag efter att vi hade gjort alla dagens ärenden, tyckte vi att det skulle vara skönt att sitta ute på altanen och sola lite och ta några öl.
Detta beslutet ändrade vi rätt snabbt.
Så istället för att sitta på altanen, hämtade vi istället våra brassestolar och satte oss på gräsmattan där det blåste lite iallafall.
Doriz och Daisy vägrade att sitta inne i lägenheten och titta på när vi satt och solade så dom fick följa med.
Dom tyckte också att gräsmattan var bättre än att sitta på den varma altanen.

Ny mobil samsung

Karro har varit irriterad den senaste tiden på sin mobil en SE G900, det är visserligen en rätt ny telefon men det funkar inte särskilt bra.
Så nu har hon bokat en samsung GT-S5230.
Ska bli intressant att se om samsung är en bra mobil då kanske även jag gör ett byte av mobil.
Tycker nämligen att SE inte lever upp till sitt goda ryckte längre, finns ju inga bra mobiler innan.
Men det är väl det som blir problemet när man tillverkat alldeles för många mobil modeller, ingen blir riktigt genomtänkt.

Löparträning 2

Vi har varit ute och sprungit för andra gången nu.
Denna gången kändes det bättre att springa även fall det inte gick lika fort som förra gången.

Karro´s tid: 13min
Bias tid: 17:28 min

Karro tog tiden på sin runda denna gången, men hon sprang också med huvudvärk vilket kankse inte är det bästa.
Min runda tog också lite längre tid men kändes bättre efteråt.Hade visserligen en rejäl träningsverk sen förra rundan men tog mig runt ialla fall.
 
Har också skaffat mig ett par nya löparstrumpor, det kändes som om man inte hade några strumpor på sig,fötterna blev mer stabila.Hade inte dom kostat 80kr för ett par så hade jag nog köpt fler.

Nu blir det att vila fram till fredag då det är dags att springa lite igen!


Fotboll U21

Igår var det fotboll som gällde för hela slanten.
Sverige mot Serbien i U21 EM.
Det är riktigt kul att se detta unga landslag spela boll, mycket roligare spel än vad vårat ordinarie svenska lag spelar.
Vi vann mot serbien med 3-1 vilket som var väl förtjänt.
Vi får nu möta England i semifinal, tydligen är England´s lag ett av dom bättre U21 lagen, men jag tror att Sverige kan ta det.
Det tråkiga inför mötet med England är att vi saknar två viktiga spelare, nämligen Wernblom och Bajrami.
Synd att dessa killar var så heta i gårdagens match, hade varit bra om dom fanns kvar, men skulle vi nu slå England på fredag så kommer dom tillbaka.

Nu väntar vi med spänning på fredagens match, och hoppas att vi får se Sverige i en final

Gympass

Blev väckt idag kl 6 av en krävmaskin som åkte förbi sovrumsfönstret.
Föraren till den tyckte nog att jag skulle gå upp.
Käkade lite snabb frukost gick en snabb promenad med Doriz, sen åkte jag raka vägen till gymmet.
Körde ett styrketräningspass på 60 min.
Jag delar upp mina gympass så att jag tränar en viss muskelgrupp varje gång, ungefär i denna ordningen.
Bröst och armar
Rygg och axlar
Ben och mage

Försöker att hålla mig till detta så gott det går, är bättre att koncentrera träningen på detta sättet än att bara springa runt som en vilsen höna mellan träningsmaskinerna som många tyvärr gör.


Hundarna´s julafton

Hundarna  har haft en mindre julafton idag, eftersom dom började på vår "simskola" och var så duktiga fick dom varsitt halsband och Doriz fick en klövjeväska.
Hoppas att Doriz kommer tycka om sin nya väska, ska bli riktigt kul att se henne "jobba" när hon är ute och går.

Hon ser lite fundersam ut över husse och matte´s nya idé

Lite militärtema på det nya halsbandet blev det, var mest en kul grej

Daisy däremot fick ett lite finare halsband, men hon är ju än så länge
för liten för en klövjeväska,men bara lugn det kommer.

Hissö=baddax

Nu har Doriz och Daisy varit och badat ute på hissö tillsammans med en stor schäfer.
Schäfern som jag inte minns namnet på tyckte det var jättekul att simma ut och hämta en massa pinnar.
Doriz tyckte det var kul att hämta pinnar men inte i vattnet, hon gick ut så långt att magen rörde vid vattnet sen fick det räcka.
Daisy tyckte det var bäst på stranden, hon gjorde dock ett försök när hon skulle jaga efter Doriz men hon kom snabbt på att hon stod med vatten upp till halsen och då tvärnitade hon och sprang tillbaka till stranden.

Dom har ju sådan tur att husse och matte fanns i närheten och kunde hjälpa dom lite, man kan säga att jag och karro hade en liten hundsimskola för hundarna.
Vi satte på dom sina selar, drog upp våra byxor sen gick vi ut med dom i vattnet så dom fick simma tillbaka till stranden.
(dom gillade inte våran simskola)

Efter några turer fram och tillbaka till stranden började Daisy frysa och Doriz blev nog lite smått förbannad.
Vi satte oss i bilen och åkte hem, och bägge hundarna slocknade i soffan, måste varit jobbigt på simskolan, men vad dom inte vet är att dom kommer få göra ett nytt besök till simskolan om några dagar.

Daisy´s otäcka mage

Vi vet inte om hon har fått i sig något olämpligt eftersom att hon äter allt som hon får syn på eller om hon fick i siog lite för mycket insjö vatten när hon badade igår, eller om det var sprutan som gjorde detta.
Men var anledningen än var så är det slut på det nu.
Daisy höll på hela kvällen och natten igår med en ny hobby som hon hittat på det var nämligen att ligga och fisa.
Vi snackar inte om några vanliga små hundfisar som man inte hör utan bara känner på doften, nej vi snackar om riktiga rejäla brakskitar, som ekade mellan väggarna här i lägenheten. Vi trodde aldrig att det skulle sluta, men efter ca 5-6 timmar så upphörde det och det ända man hörde från henne då var hennes snarkningar.
Synd att vi inte tänkte på att filma för då hade det legat ett klipp här på bloggen så alla kunde höra hur det lät.

Underbart väder

Vilken underbar dag det var igår, vädret var kanon fint blåste knappt något och inte ett regnmoln så långt ögat kunde nå.
Vi fick lite grann gjort på vår första riktiga semester dag.
Verkar som att denna dag kommer bli exakt lika fin, så det blir nog ialla fall en lång promenad med hundarna och så ska vi försöka få tag i mäklaren som har hand om visningen på torsdag.
Ikväll är det också dags för sveriges U21 landslag att spela fotboll, en måste match som jag verkligen hoppas att fom vinner.
Ska se om jag har lite tid över så jag kan ta en runda till gymmet också, men det får vi se hur det blir med den saken.
Måste ju som sagt försöka få tillbaka min ursprungliga form igen.
Annars är det inget speciellt vi kommer göra idag, kanske sitta och ta några goa drinkar och kanske en och annan öl i det fina vädret, men vi får inte heller glömma att dricka en hel del vatten eftersom att värmen och solen torkar verkligen ut en.
Och det är bättre att gå på toa tio gånger än att ligga i frossa och undra varför man inte drukit mer under dagen.


Löparträning

Vi var ute och sprang vår första runda igår.
Ingen av oss har sprungit på ett bra tag, för att vara lite mer exakt så kan det nog vara ungefär 1,5 år sedan.
Det gick förvånadsvärt bra måste jag säga.
Ingen av oss vet riktigt hur långt vi sprang, men det borde ha varit ungefär 2-2,5 km för min del.
Karro sprang en lite kortare runda, kunde nog ha varit 1-1,5 km.

Karro tog inte tiden på sin löparrunda, men det lyckades jag med, har ju en helt underbar liten mp3-spelare som har allt man behöver för en löpar runda.

Karro´s tid:n/a
Bias tid:16min 55sek

Vi kommer fortsätta att springa samma rundor framöver så vi får se om vi kan förbättra våra tider.
Vi ska också försöka ta reda på hur långa våra löparrundor är.

Träningsdags

Nu är det semester och då har jag och min kära sambo börjat att träna lite grann.
Hoppas att detta kommer hålla i sig, men man vet ju aldrig hur det kommer gå när man bestämmer sig för något.
Ska försöka så gott vi kan för att hålla träningen vid liv, blir nog förmodligen till att tjata lite på karro och hoppas att hon kommer tjata på mig, så vi ialla fall kan hålla på under vår semester, sen kommer ju jobbet igång och då vet man ju att man varken har tid eller ork för det, men vi ska göra vårat bästa!!!!

Smörgåstårta

Vi blev lite hungriga igår och bestämde oss för att käka lite thai mat, men precis när vi stod utanför restaurangen ändrade vi oss.Dörren brevid thai restaurangen ligger nämligen en av växjö´s bästa ställen för smörgåstårtor nämligen Ingers.
Vi gick in där och fick syn på deras mumsiga smörgåstårtsbakelser.
Men innan vi bestämde oss var jag ju tvungen att fråga dom om dom hade några hela smörgåstårtor som ingen hade hämtat ut ännu, det hade dom tyvärr inte.
Men det gjorde inte så mycket för bakelserna var mumma!!!!!

Mums mums med bakelse!

Daisy hos doktorn

Igår var Daisy på sitt första besök på Växjö djursjukhus.
Hon skulle få sin 12 veckors spruta, hon är visserligen lite äldre än 12 veckor men det gör inte så mycket en vecka hit eller dit.Hon var glad när hon kom till djursjukhuset, kan kanske bero på att hon inte visste vad hon skulle råka ut för.

(man kan ju se att hon är lugn som en filbunke)
Väl inne på djursjukhuset fick vi sitta och vänta en bra stund innan vi kunde få träffa veterinären som skulle
ge Daisy sin spruta.
Vet inte om Daisy gillade detta med att ta spruta men hon var jätte duktig, hon såg dock lite konstig ut efter sprutan

(bedöm själva)
När vi var på väg ut, gick vi förbi vågen och bestämde oss för att ta reda på om hon blivit en stor tung hund.
Det hade hon faktiskt blivit vågen stannade på 5,6 kg
Vi får kanske skära ner lite på maten, innan hon blir för tung.
Efter besöket ville vi att hon skulle kissa lite, men det hade hon en annan åsikt om.
Gräsmattan vi befann oss på var tydligen en stor grön toalett för områdets alla kaniner och harar
Detta tyckte Daisy var toppen, hon såg det kankse lite som en belöning efter besöket hos sprut tanten.


Zelda,Doriz,Daisy en dag i vattnet

Var ute hos karro´s pappa igår, eller karro var där före mig, själv var jag hemma hos anders och hjälpte honom med hans dator.Tog en liten stund men resultatet blev kanon.

Tillbaka till hundarna, efter att jag hade varit hos anders så tog vi ut hundarna på en brygga och kastade lite pinne med dom, vi ville se om Doriz och Daisy kunde simma......det kunde dom inte, men Zelda däremot tyckte det var toppen när hon väl bestämde sig för att hoppa i vattnet. Ska försöka dela med mig lite av detta här nu.

(Hoppas att denna video funkar, var lite småkrabbigt men lyckades tillslut.)
Hundarna hade en underbar vid bryggan, doriz tyckte inte vattnet var särskilt skönt, och Daisy höll nog med, synd att vi inte fick någon bild när Daisy såg ut som en liten kotte.

Måndag igen

Nu är det måndag igen men det är något speciellt med just denna måndagen.
Det är nämligen första riktiga semesterdagen för mig och karro.
Och detta kommer firas med att vi ska ta Daisy till veterinären så hon kan få sin 12 veckors spruta.
Tror inte hon kommer bli så jätte glad över det men hon kommer ha Doriz vid sin sida som moraliskt stöd.

Sen kör vi vidare ut till karro´s pappa så att hundarna kan få leka lite med zelda, och själv ska jag till anders för att hjälpa honom lite med sin dator.

Sen hoppas vi att vi ska hinna en runda till återvinningscentralen, har ju rensat ut förrådet lite grann.
Ska slänga en gammal stereo, och lite annat småplock som man har samlat på sig under åren.

Vi lyckades iallafall att minska antalet kartonger med en hel del.
Vi tog in 6 kartonger men det blev bara 2 kvar efter vi var färdiga=)


Midsommardagen

Igår var det midsommar, och det blev trots vädret en riktigt bra dag.
Var hemma hos mina päron, karro´s mamma och min syster och hennes man var också med.
Blev nypotatis sill ja vanlig midsommarmat, och mums vad gott det var.
Fick en hel del att dricka också och enligt karro fick jag i mig lite för mycket, vilket jag inte håller med, men visst lite mycket dricka blev det kanske men vi hade så trevligt att det bjuder jag på.

Vi gick hem sen med hundarna och karro´s mamma, var skönt med en liten promenad, i det tillståndet jag befann mig i så gick faktiskt promenaden riktigt snabb.

Hoppas vi får fler sådana här midsommarfirande måltider i framtiden, kanske lite mindre dricka men vi får se vad som händer=)

Midsommar efterrätt med jordgubb

611ccd6dec5e66ec1c3c76c50ac4e71f.png

Midsommar efterrätt med jordgubbar och en hel del whiskey<br> Ska bli gott :)


Midsommardagen

Snart kommer farsan och hämtar mig och karro och sen tar vi saab taxin till karro´s mamma för att hämta henne och hennes cykel, och vädret har blivit bättre för tillfället också.

sen åker vi raka vägen hem till mina päron för lite sill och en hel del nubbe=)
vi har visserligen redan tjuv startat, med varsin rejäl whiskey, karro har ju börjat dricka whiskey nu med så det är ju toppen
inte kul att sitta och dricka ensam.

Akta nu whiskey skåpet robert när vi kommer på besök nästa gång, karro har fått smak på det=)

Bias byxor

Mina föräldrar var i Tyskland nyligen och köpte öl
men dom köpte också nya mysbyxor till mig
jag hade ett par tidigare
som såg ut såhär

Dom har massa hål och måste nu byta plats
för det nya importerade paret

ser nästan likadana ut men inte lika många hål
tog även en bild till utan byxor
vet inte varför men jag är lite speciell

fina ben inte mycket hår på dom-nej nej

MMS/SMS

Tycker att tjänsten dom har här på blogg.se är toppen där man kan mms/sms:a in ett meddelande som hamnar direkt i bloggen, testade detta för några timmar sedan med en bild på julia.
Tror jag kommer få mycket användning av detta i fortsättningen, synd bara att man bara kan skriva in ett nummer som kan skicka till bloggen detta är något som jag hoppas dom kommer fixsa till i framtiden.

Karros outfit for midsommardagen

Karro har klätt upp sig fint inför midsommardagen!

Hon ser lite obekväm ut över att bli fotad, men försökte uppmuntra henne lite

Så karro började att dansa och sjunga lite

Och avslutar fotograferingen med en närbild och ett falskt leende

julia ler åt världen

6586da2c1321614fcb05b181bda57af7.png

MMS test


Autoping

Usch vad jag håller på att krabba med detta förbannade autopingandet.
Men vill ju att det ska funka!!!!!

Midsommardagens morgon

Vaknade av min trötthet konstigt eller hur!
Sen gick jag ut tömde och fyllde diskmaskinen,skurade golven lite grann dom var skitiga och fulla med hår från hundarna och Karro.Torkade bort lite damm som låg och skräpade i lägenheten.
Diskade lite knivar och glas som inte tål maskindisk, var ute en liten runda med hundarna, satte igång en film tog en kopp te, och nu ska jag fixsa lite snabb frukost till mig själv eftersom att karro ligger och sover.
Blir nog att ta några värktabletter mot efterslängarna av migränen som jag hade igår, sen hoppas jag bara att allt löser sig, vädret ser ju lite bättre ut idag, men allt kan ju hända, vid 3 tiden ska vi i alla fall äta och umgås ska bli trevligt=)

Midsommarafton

Vädret var mycket spännande här i växjö, det regnade i en halvtimme sen blev himlen bara mörk, sen helt plötsligt böev det sol, så höll det på nästan hela dagen tills klockan blev runt 19 då blev det solsken...konstigt

Vi hade en rätt seg midsommarafton, karro var nog inte så jätte road av vad vi gjorde.
Jag väckte henne vid runt 10 tiden, sen åkte vi och handlade lite, vi hade nämligen tänkt att vi skulle ta bilen och åka iväg med hundarna till ett ställe där vi kunde grilla lite och bara mysa, men dom planerna förstörde vädret rätt rejält.

Eftersom att vädret förstörde vår lilla trevliga utflykt blev vi sittande i lägenheten hela dagen vilket inte låter så roligt och jag ska väl medge att det var väl inte den roligaste midsommaren vi har varit med om.
Förra årets midsommar var trevligare för då befann vi oss på gran canaria, var skönt att slippa allt planerande vad man ska göra på midsommar, vi satt bara på vår balkong och drack en massa drinkar och lyssnade på Joddla med siv.

Tillbaka till gårdagen:
Efter vi hade handlat och kommit fram till att det inte skulle bli någon utflykt blev det att se vad mr.TV hade bestämmt för oss, jag lovar det var inget upphetsande alls,men vi blev sittande i soffan tills det var dags att åka till mina pärons hus för att släppa ut deras hundar och ge dom mat,sen tillbaka hem till soffan och titta på fotboll U21 laget vann tyvärr inte över Italien men det var en mycket bra match iallafall.
Efter fotbollen gick vi ut med hundarna på gräsmattan, och då kom några grannar ut och snackade med oss, vi blev inbjudna på lite sill och nypotatis men vi hoppade den idén hade känts lite konstigt att sitta där och äta medan dom satt bredvid och tittade på, vi får ta och göra det en annan gång.

En liten stund efter att vi hade gått in fick jag en mindre migrän, och det förstörde dagen ännu mer.
Men Karro hade nog rätt som sa att det finns en orsak till varför saker händer, och det var nog menat att det skulle bli en sådan här midsommar.

Men man får ta nya tag, idag ska vi hem till päronen för lite midsommarmat och en hel del dricka dom har ju som sagt varit i tyskland och fyllt på lagret av dricka=)
Hoppas bara att tröttheten efter migränen kommer släppa snart.

Frukostkommentar

Idag skulle Bias göra iordning lite frukost, och tog fram en paket med ägg. Bias gillar ägg, och kläcker (*hihi*) ur sig:

"Ägg är fan den bästa uppfinningen som människan gjort".


//K

Jordgubbar och gräslök

Nu ska jag iväg och köpa lite jordgubbar som jag har beställt och så lite gräslök.
Vi ska ju fira midsommar fast inte förän imorgon hemma hos mina päron!

Öl och sprit till semestern

Nu har vi beställt lite öl och sprit från tyskland.
Päronen och min syster och hennes man sitter just nu i en bil ner till puttgarden i tyskland för att handla lite dricka, och då passar man ju givetvis på att beställa.
Blev en liten beställning i alla fall, och så slipper jag ju gå upp tidigt för att åka ner själv.

Inköpslistan:
  • 4 flak öl
  • 2 flaskor whiskey
  • 1 flaska gin
  • 2 flak cider
  • 1 flaska rom

Det var nog ungefär vad som beställdes sen vet man ju aldrig om det blir något annat gott också.
Kommer bli en bra semester för med detta inköpet så slipper vi gå törstiga=)


Minfält utanför öland

I tisdags kom nyheten om att man har hittat ett minfält utanför ölands sydöstra kust och den sträcker sig mot den baltiska kusten.
Minorna är utplacerade av tyskarna under andra världskriget, mineringen kallades för Wartburgmineringen och den las ut 1941.Fältet av minor omfattar ca 1.150 minor, man vet dock inte i nuläget om man ska göra något åt minorna , man tror dock att minorna är instabila och om dom skulle komma i kontakt med syre så skulle dom kunna explodera.

Konstigt att man inte har vetat om detta tidigare, att det ligger ett stor min bälte i Östersjön, jag menar tyskarna var ju extremt nogranna med att skriva ner allt dom höll på med, och tydligen vet man ju namnet på mineringen, detta kan ju inte precis kommit som en överraskning att dessa minor fanns kvar.

Hoppas ingen fiskare eller dykare råkar stöta på någon av minorna, eller det är kanske det som behövs för att dom ska ta bort dom eller i alla fall oskadliggöra dom.

Midsommarafton-väder

Idag är det midsommarafton och som vanligt är det ju vädret alla pratar om.
-Kommer det bli fint väder?
-Nej det ska tydligen regna
-Ja då blir det väl som vanligt då!
-Konstigt att det alltid ska bli dåligt väder på midsommar
-Inte mycket man kan göra åt det,man får göra det bästa av situationen

Detta är väl ungefär vad man brukar höra när man pratar med någon om midsommar
SÅ hur blir det nu blir det fint eller blir det regn.
Enligt SMHI så kommer dagen se ut ungefär så här.


Vi får väl se om denna prognosen stämmer för just nu är det ju dåligt väder ute!!!

Fotbolls VM i sydafrika-baksidan

Många vet ju att nästa fotbolls VM kommer hållas i sydafrika, landet satsar flera miljoner på att bygga upp nya arenor där dom kan sparka boll.
Men vad inte alla kankse vet och vilket jag inte heller visste tills för några minuter sedan då jag satt och surfade lite,och råkade snubbla över en undersökning som visade att var fjärde sydafrikansk man under sitt liv varit med och våldtagit eller blivit våldtagen.

Detta var kanske inte en jätte studie jag menar dom har ju inte precis frågat alla män i sydafrika, undersökningen omfattade bara runt 1800 tillfrågade.
Men det är ju ändå skrämmande siffror eftersom vissa av dom tillfrågade också varit med på gruppvåldtäkter.
Vi får väl se om några av dessa män kommer att titta på fotboll och kanske efteråt roa sig med en våldtäkt.
Måste ju vara lite som julafton för dom när det kommer så mycket nya kvinnor/män till sydafrika, men framtiden får väl utvisa vad som kommer hända.

Skatan som blev jagad

Har ju jobbat min sista dag innan semestern idag, och denna dag fick ett lite konstigt slut.
Skulle hjälpa en arbetskamrat att lasta upp hans lastbil, jag backar in i portarna som jag hade fått tilldelade medan han jag skulle hjälpa gick in för att hämta ett lassinfo.
När han kommer tillbaka så har det hänt lite saker på lagret.
Det som hade hänt var att en skata hade tagit sig in bland varorna och det är ju inte så bra att ha en skata på ett lager fullt med mat.
Det var skatjakt på lagret dom flesta anställda inklusive högsta chefen var ute på jakt, det dom hade som vapen var sopkvastar,spadar och ett luftgevär.
Han som hade luftgeväret som vapen stod uppe på en stor skylift som dom har där inne på lagret medan dom andra slog i marken med spadarna och viftade med sopkvastarna.
Jag och min jobbarkompis tänkte börja lasta men det gick inte för sig sa högsta hönset för vi kanske skulle skrämma skatan som dom höll på att driva till skytten som stod beredd på sin skylift med skarp laddat luftgevär.

Skatan som efter en stunds jakt blev trött och landade givetvis över mitt huvud på en lampa där han stod och pustade ut.
Jag blev tvungen att flytta på mig så att skytten kunde ta sig ner på marken för att sedan smyga sig fram mot sitt byte.
Han kröp ner bakom en vagn, för att fågeln inte skulle se honom, fågeln som var helt utmattad brydde sig inte så mycket om vad som skulle hända härnäst.

Skytten siktade en stund,alla var tysta.....sen sa det pang från luftgeväret och skatan föll ner död från sitt mycket dåliga gömställe.Jakten var slut alla gick tillbaka till sina arbetsuppgifter och högsta chefen var helt uppe i varv som om detta var det största som hade hänt detta året.

Vi skakade på huvudena och sen forsatte vi att lasta, vi hade ju tider att hålla.

Bilder

Hittade lite gamla bilder från nyår -09
var bara tvungen att lägga ut dom=)

Bobbo och Stina har munnen full

Karro äter i allafall en massa kex

Själv höll jag mig till ölen

Bobbo fick konstiga ögon efter han smakat på flaskan

Stina och Karro tar ton....hjälp!


Mode #3

Karro har uppdaterat sin outfit lite med en mycket trevlig klänning i vit sammet.
Nice nice karro

Hon känner sig väldigt snygg i denna vilket man kan se på hennes leende

SEMESTER

Nu börjar semestern eller egentligen börjar den inte förän på måndag men jag är ledig från och med för några timmar sedan.Detta firades med att åka förbi systemet för man behöver ju lite bira hemma, nu i början på semestern, sen behöver man ju ännu mer öl till resten av semestern men det löser sig på annat sätt=)

Kom hem efter att jag hämtat Daisy hos päronen som varit hundvakt idag, sen gå en runda med hundarna.
Väl hemma knäpper man på datorn och sätter igång lite musik som får en i stämmning, efter det är gjort häller man upp ölen i ett stort glas som rymmer minst 2 st 50cl öl, sen tar man en stor klunk och bara njuter, sen plockar man upp mobilen och skickar lite retfulla sms till karro som fortfarande jobbar.

Och när allt detta är gjort så bara njuter man ännu mer och i 4 veckor framåt=)

Karro kom hem

Karro kom precis hem men hon verkade inte som att hon trivdes hemma för hon vände i dörren, hon skulle tydligen handla till jobbet imorgon så nu sitter jag här i soffan ensam igen=(

Pinget funkade inte

Det funkade inte med automat pingandet.jag får väl försöka igen och leta och testa för att få det funka tills vidare får jag väl göra det manuellt.

Daisy och Doriz

Var en runda på evedal med tjejerna, lyckades få några bra bilder på dom


Daisy smyger på sitt byte

Doriz gör en typisk sommarpose(för en fralla) i solskenet

Daisy försökte också men hon behöver lite mer träning

Hus hus hus

Hus denna uppgradering från lägenhet eller vad man nu bor i tidigare men för vår del är det en lägenhet.
Varför vill vi ha hus?
1:Större frihet
2:Större yta
3:Trädgård för hundarna
4:Vuxenpoäng=)
5:Slippa folk som bor över en
6:Slippa folk som bor vägg i vägg med en
7:Ha något för händerna när man är ledig
8:Bilda en familj
9:Slippa trängas när man blir fler i hushållet
10:Ett rikare liv

Men innan man får allt detta måste man gå på en massa visningar,var med på en massa budgivningar, och som läget är i växjö idag så ökar prislappen på dom största renoveringsobjekten med flera extra nollor....tyvärr.

Grannens mur

Grannen på andra sidan kommer nog bli förbannad om han inte redan är det.
Han har nämligen fått ett lass med jord levererat till sin framsida detta gör nog honom glad, när han har fått ut jorden och sått gräs kommer han nog bli ännu gladare, men det som kommer göra honom arg är att den som har levererat jorden har krossat en del av hans stenmur.
Hoppas allt löser sig för honom=)

Midsommarafton

Vädret är skit,hoppas det blir bättre tills nästa fredag, för då är det midsommar men vad gör det egentligen har ju inget planerat ännu, får nog ta den enkla vägen, vilket betyder att karro får fixsa något=)

RSS 2.0