1/8 Lördag:Böda sand

Efter en lång stund i bilen var det äntligen dags för stranden.
Tog visserligen lite tid innan vi kunde slå oss tillro på sand stranden.
Först måste man ju gå 500 m för att lösa en billjett till parkeringen och sen gå tillbaka och lägga lappen i framrutan.
Calle fick som uppdrag att ordna detta, så 1 km senare kunde vi gå till stranden, men då kom robert på att han också ville ha en solstol,vi gjorde ett stopp på den lilla ICA butiken, robert kommer ut lycklig över sitt nya inköp.

Nu gick vi iallafall till stranden och placerade oss mitt i smeten, men tydligen hade vi en konstig inverkan på omgivningen.
Folk runtomkring oss började flytta sig en bit därifrån, kan nog bero på att vi var rätt högljudda,drack öl och drog en massa dåliga skämt.

Uppdraget för denna helgen var att hitta en tjej till calle, så vi började gå runt och spana längsmed stranden.
Vet inte hur långt eller hur länge vi var borta men under denna tiden hann vi gå förbi flera olika sektioner av stranden.
Först kom vi till barnfamiljerna sen var det tyskarna efter dom kom vi till hundägarna och tillslut kom vi fram till nudisterna då vände vi för det ville man helst slippa se.

På vägen tillbaka från vår tjej-expedition, så ser vi alla 5-6 tjejer i 18-22 års åldern och påpekar för calle att dom brudarna ser ju bra ut, vi fick dock lite problem när detta tjej gänget får syn på oss och går rakt emot oss, vi fick nog lite panik.
Dom kom nämligen fram til oss och erbjöd oss massage, en av tjejerna höll i en filmkamera.

Vi sa inte ett ljud till dessa tjejer vi blev ju helt överrumplade och gick bara vidare, när vi senare lämnade stranden såg vi tjej gänget igen, och tyckte att det var lite komiskt var nämligen inte tjejerna som gav massagen utan en thailänsk man medan tjejerna bara raggade kunder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0