Bolt

Disney´s nya tecknade underverk handlar om en liten hund vid namn Bolt.
Denna filmen är lite som en tecknad version av Jim carry´s film "the trueman show"
Bolt som är huvudpersonen är en hund som är uppväxt i en filmstudio, det ända livet han känner till är att hjälpa sin matte Penny att jaga skurkarna som har tagit hennes pappa till fånga.
Vad bolt inte vet om är att allt bara är en TV-serie.
När dom spelar in ett avsnitt av den populära TV serien blir penny kidnappad av skurken med det gröna ögat, och sen får inte Bolt se henne igen, eftersom att bolt tror detta är på riktigt så börjar han leta efter henne och efter några missöden i jakten hamnar han i new york, och bestämmer sig då för att fortsätta sitt letande efter sin älskade matte.
Under sin jakt träffar han katten mittens och hamstern rhino(såg filmen på engelska så förmodligen heter dom något annat i den svenska versionen)som får honom att förstå att han bara är en vanlig hund och ingen superhjälte med superkrafter.

Tycker själv att filmen var bra men jag är ju en hundmänniska.men denna slår det mesta som disney har hittat på under dom senaste åren ialla fall...se den!!!






//B

Kommentarer
Postat av: Sodamaze

Låter som en film som passar mig!

Här hemma ligger "Bilar" och "Shrek den tredje" och väntar på att bli sedda av mig. Man måste ju hålla sig uppdaterad kring vad ungarna på jobbet snackar om =)

2009-02-01 @ 18:16:38
URL: http://sodamaze.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0