Hundträff

Idag var vi uppe tidigt, för vi hade bestämt oss för att åka på hundträff (eller tidigt och tidigt... allting är relativt en söndag...). Tex & Terry anordnar små träffar då man samlas vid Torparskolan, och sen går vidare för att promenera, leka och träffa andra hundar. Social träning är oerhört viktigt för hundar i alla åldrar, samtidigt som husse och matte får chansen att vara lite sociala också.

Satte oss i  bilen och upptäckte att det var väldigt lååååångt till Teleborg, och väl framme syntes varken nån människa eller nån hund till. Efter en stund kom en bil till, med en hundägare lika förvirrad som vi. Han hade en lite valp med sig. Men var är alla hundar?

Bestämde oss för att sätta oss i bilen och köra runt och leta efter hundgruppen, kanske hade de redan gått iväg för att leka! Men vi hittade ingen hundgrupp, så vi åkte tillbaka till Torparskolan och släppte våra hundar tillsammans med den andra valpen. En hundkompis är väl bättre än ingen! Gör nog ett nytt försök nästa söndag... fast hoppas på några fler hundar då!


//K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0