Midsommarafton

Vädret var mycket spännande här i växjö, det regnade i en halvtimme sen blev himlen bara mörk, sen helt plötsligt böev det sol, så höll det på nästan hela dagen tills klockan blev runt 19 då blev det solsken...konstigt

Vi hade en rätt seg midsommarafton, karro var nog inte så jätte road av vad vi gjorde.
Jag väckte henne vid runt 10 tiden, sen åkte vi och handlade lite, vi hade nämligen tänkt att vi skulle ta bilen och åka iväg med hundarna till ett ställe där vi kunde grilla lite och bara mysa, men dom planerna förstörde vädret rätt rejält.

Eftersom att vädret förstörde vår lilla trevliga utflykt blev vi sittande i lägenheten hela dagen vilket inte låter så roligt och jag ska väl medge att det var väl inte den roligaste midsommaren vi har varit med om.
Förra årets midsommar var trevligare för då befann vi oss på gran canaria, var skönt att slippa allt planerande vad man ska göra på midsommar, vi satt bara på vår balkong och drack en massa drinkar och lyssnade på Joddla med siv.

Tillbaka till gårdagen:
Efter vi hade handlat och kommit fram till att det inte skulle bli någon utflykt blev det att se vad mr.TV hade bestämmt för oss, jag lovar det var inget upphetsande alls,men vi blev sittande i soffan tills det var dags att åka till mina pärons hus för att släppa ut deras hundar och ge dom mat,sen tillbaka hem till soffan och titta på fotboll U21 laget vann tyvärr inte över Italien men det var en mycket bra match iallafall.
Efter fotbollen gick vi ut med hundarna på gräsmattan, och då kom några grannar ut och snackade med oss, vi blev inbjudna på lite sill och nypotatis men vi hoppade den idén hade känts lite konstigt att sitta där och äta medan dom satt bredvid och tittade på, vi får ta och göra det en annan gång.

En liten stund efter att vi hade gått in fick jag en mindre migrän, och det förstörde dagen ännu mer.
Men Karro hade nog rätt som sa att det finns en orsak till varför saker händer, och det var nog menat att det skulle bli en sådan här midsommar.

Men man får ta nya tag, idag ska vi hem till päronen för lite midsommarmat och en hel del dricka dom har ju som sagt varit i tyskland och fyllt på lagret av dricka=)
Hoppas bara att tröttheten efter migränen kommer släppa snart.

Kommentarer
Postat av: Sodamaze

Varför satt ni där och ugglade när ni hade kunnat komma till oss? Vi hade rätt lugnt men supertrevligt, ett gäng på 8 vuxna och 4 barn. Kram!

2009-06-20 @ 12:50:36
URL: http://sodamaze.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0