Husvisning

Var och tittade på ett hus igår, ute i sandsbro.En 1/2 plans villa från 1973 på ca 190kvm.
Stor och fin trädgård, inte mycket större arbeten att göra på huset, taket var fint badrummen var okey.
Däremot var tvättstugan en katastrof, och sen behövde köket renoveras upp och en vägg behövdes ta bort för att kunna få ett stort och öppet rum mellan köket/hallen/vardagsrummet.
Sen var ju tapetseringsarbetet gjort av någon som verkligen inte hade en aning om hur man tapetserar, men det är ju ändå något man måste göra ialla fall för att få en mer personlig prägel på huset.
Sen hade dom plastmattor i alla rummen, och enligt mig måste dom bort så man får in lite mer levande material som t.ex trägolv.
Men som sagt det är ju bara sånt man måste göra ändå, och det är alltid skönt att slippa stora dyra saker som t.ex takläggning,dränering,badrumsrenovering och förhoppningsvis stambyte.
Karro var dock lite skeptiskt och själv har jag inte så höga krav, tror inte att man kommer bo i det första huset man flyttar in i hela sitt liv.Och har man inte haft hus innan så kan man ju inte ha så många krav heller, går ju inte att jämnföra hus och lägenheter.En lägenhet bor man bara i ett hus däremot formar man till det man vill ha det till.
Får se vad som händer=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0